Německá vojenská kotníková obuv Schnürschuhe M37 - přírodní kůže

Nový produkt

Skladem

na skladě se aktuálně nachází 2 ks (nebo příp. párů či sad)

3 990 Kč s DPH

Platbu si můžete odložit nebo dokonce rozložit na splátky. Nakupte hned, zaplaťte později s MALLPay a Platimpak, nebo rozložte Váš nákup na pravidelné měsíční splátky po dobu 6, 12, 24 nebo 36 měsíců (Cofidis). To vše lze jednoduše učinit online, při výběru Comgate platební brány.

Špičkové repliky německé vojenské kotníkové obuvi Schnürschuhe 1937, která je vyrobena ze 100% třísločiněné usně vysoké kvality. Samozřejmostí jsou pevné kožené podešve, které jsou opatřeny podkůvkami a hřeby, přesně dle originální předlohy.

More details

Kůže je přírodní, nebarvená, jíž dodá správný vzhled (hnědé či tmavě hnědé barvy) až Vaše péče za použití vhodných přípravků (hnědý vojenský krém na koženou obuv apod.), tedy přesně tak jako u originálů, které svou tmavě hnědou až černou barvu získaly ošetřovaním a běžným užíváním.

Jelikož se jedná o přírodní a nebarvenou kůži, vyskytují se na jejím povrchu drobné škrábance a oděrky, které jsou v tomto případě zcela normální a běžné. Nejedná se tedy o vadu!

Samozřejmě, že při prvním ošetření obuvi se tyto oděrky zahladí působením krému a vosku. Do budoucna je však potřeba dbát na správnou péči o koženou obuv, aby tato vydržela veškeré peripetie a nástrahy, které vás na bitevních polích a v zákopech mohou potkat.

Vyrobeno v Polsku

10 dalších produktů ve stejné kategorii: