Zlatý odznak NSDAP pro významné členy - datovaný

RE2025

Nový produkt

10-14 dnů

489 Kč s DPH

Platbu si můžete odložit nebo dokonce rozložit na splátky. Nakupte hned, zaplaťte později s MALLPay a Platimpak, nebo rozložte Váš nákup na pravidelné měsíční splátky po dobu 6, 12, 24 nebo 36 měsíců (Cofidis). To vše lze jednoduše učinit online, při výběru Comgate platební brány.

Špičková replika zlatého členského odznaku pro významné politické a vojenské osobnosti jako projev uznání za službu (ehrenhalber). Tento odznak není číslován jelikož byl udělován ve výjímečných případech i osobnostem, kteří měli stranické evidenční číslo vyšší než 100.000

  • Více info níže

More details

K udělování tohoto odznaku docházelo vždy v den výročí uchopení moci nacisty v Německu, tj. 30. 1. 1933. Proto je na reverzní straně vyraženo vždy datum udělení 30. 1. a měnil se pouze letopočet. V tomto případě má námi dodávaný odznak datum udělení 30.1. 1939. Kromě data se na reverzu nachází také inciály A.H. a ražba původního výrobce (Joseph Fuess a Deschler & Sohn

Odznak se nosil, kromě běžných civilních oděvů, i na uniformách polovojenských organizací (SA, SS, NSKK apod.) a v některých případech i na uniformách vysokých důstojníků (Waffen SS a ojediněle i WH, WL, WM).

Odznak neobsahuje pravé zlato - jedné se pouze o repliku!


UPOZORNĚNÍ: Toto zboží je určeno výhradně pro filmové a divadelní účely, pro potřeby KVH Klubů vojenské historie a seriózní sběratele. Nikoliv k propagaci extremistických hnutí a ideologií, jenž vedou k potlačení lidských práv a svobod jednotlivce či skupiny obyvatel. Od extrémistických hnutí a myšlenek jakéhokoliv směru se striktně distancujeme!

21 dalších produktů ve stejné kategorii: