• Doprava ZDARMA po celé ČR
Německá armádní pistole Parabellum Luger P08 s pouzdrem

Německá armádní pistole Parabellum Luger P08 s pouzdrem

Denix

RE319

Nový produkt

Tento produkt není momentálně dostupný!

3 299 Kč s DPH

Namísto 3 529 Kč

Platbu si můžete odložit nebo dokonce rozložit na splátky. Nakupte hned, zaplaťte později s MALLPay a Platimpak, nebo rozložte Váš nákup na pravidelné měsíční splátky po dobu 6, 12, 24 nebo 36 měsíců (Cofidis). To vše lze jednoduše učinit online, při výběru Comgate platební brány.

Vynikající replika německé armádní pistole Parabellum Luger P08, kterou užívali nejen němečtí vojáci v období 2. světové války s koženým pouzdrem.

Jedná se o střelby neschopnou repliku, která má však pohyblivé součásti. Tato replika zbraně nepodléhá zákonu o zbraních a střelivu a je volně prodejná.

1 x

Perfektní replika tvarovaného, tzv. tvrdého pouzdra na legendární německou pistoli Parabellum P08 Luger. Pouzdro je vyrobeno z poctivé silné 100% kůže, přesně dle originální předlohy. Nechybí ani dobové raznice vojenského přejímacího úřadu. Materiál 100% kůže

999 Kč
  • Doprava ZDARMA po celé ČR
1 x

Vynikající replika německé armádní pistole Parabellum Luger P08, kterou užívali nejen němečtí vojáci v období 2. světové války. Jedná se o střelby neschopnou repliku, která má však pohyblivé součásti. Tato replika zbraně nepodléhá zákonu o zbraních a střelivu a je volně prodejná.

2 530 Kč

26 dalších produktů ve stejné kategorii: