WH-Heer

V této kategorii naleznete špičkové repliky nárameníků, límcových výložek, rukávových hodností, trézí, odznaků na nárameníky, kovových hodnostních označení aj. pozemní pravidelné armády (WH - Wehrmacht Heer) z období 2. světové války. Vše co v této kategorii nabízíme, je té nejvyšší kvality jaká je na trhu k dispozici. Všechny výrobky jsou propr...

V této kategorii naleznete špičkové repliky nárameníků, límcových výložek, rukávových hodností, trézí, odznaků na nárameníky, kovových hodnostních označení aj. pozemní pravidelné armády (WH - Wehrmacht Heer) z období 2. světové války. Vše co v této kategorii nabízíme, je té nejvyšší kvality jaká je na trhu k dispozici. Všechny výrobky jsou propracované do toho nejmenšího detailu a od originálních předloh téměř k nerozeznání. Samozřejmostí je výrobní postup identickou metodou za použití stejných surovin jako ve válečných letech.

Výrobky obsahující vojenskou symboliku nacistického Německa jsou určeny výhradně pro filmové a divadelní účely, pro potřeby muzeí, KVH Klubů vojenské historie a seriózní sběratele. Nikoliv k propagaci extremistických hnutí a ideologií, jenž vedou k potlačení lidských práv a svobod jednotlivce či skupiny obyvatel. REENACTOR.cz se od extrémistických hnutí a myšlenek jakéhokoliv směru striktně distancuje!

Více
WH-Heer

WH-Heer

Výrobci

GPWebPay

WH-Heer Počet produktů: 59

Zobrazeno 28 – 54 z 59 položek

Špičková replika stříbrné tréze (borty) určené k ošívání límce a nárameníků poddůstojníků WH a W-SS. Šíře: 8mm Cena za 1 m.

139 Kč

Vynikající repliky odznaků lebky-totenkopf na límcové výložky tankových sborů (Panzertruppen) či osádek stíhačů tanků (Panzerjägertruppen). Rozměry (v nejširších částech š x v) : 2,3 x 1,9 cm Cena je za pár!

349 Kč

Repro německých důstojnických, límcových výložek. V nabídce vyberte příslušnou barvu zbraně tj. pěchotu, jezdectvo či tankové sbory.

330 Kč

Vynikající replika německých generálských límcových výložek.

630 Kč

Repro hodnosti použitelné od poručíka až po kapitána německé Wehrmacht.

439 Kč

Repro hodnosti použitelné od majora po plukovníka německé Wehrmacht.

526 Kč

Repro generálské hodnosti německé Wehrmacht. Cena je za pár!

399 Kč

Nárameníky v hodnosti vojín (soldat-schütze) v provedení M36 - tmavě zelené Pro výběr barvy zbraně použijte grafické znázornění barev nebo rozklapávací textovou nabídku jednotlivých barev zbraní jako je př. pěchota, tankové sbory, horští myslivci apod.

250 Kč

Nárameníky v hodnosti vojín (soldat-schütze) v provedení M40. Pro výběr barvy zbraně použijte grafické znázornění barev nebo rozklapávací textovou nabídku jednotlivých barev zbraní jako je př. pěchota, tankové sbory, horští myslivci apod. Cena je za pár!

250 Kč 200 Kč

Nárameníky v hodnosti vojín (grenadier) divize Grossdeutschland - GD v provedení M36 i M40. Na nárameníku je výšivka GD

250 Kč

Rukávové hodnostní označení WH Oberschütze ve třech různých provedeních.

152 Kč

Límcové výložky tankových sborů v provedení pro posádky tanků, stíhačů tanků a  tankového průzkumu.

359 Kč

Rukávové hodnostní označení WH Obergefreiter nad 6 let služby.

229 Kč

Vynikající replika límcových výložek pro polní blůzy německé Wehrmacht Heer. Tento typ se užíval výhradně na polních blůzách 1942 a 1943 (Feldbluse 1942 - 1943). Typ všeobecné (Allgemeine)

160 Kč

Hodnostní pyramidy (hvězdy) Dienstgradstern NVA, které jsou velmi vhodné pro hodnostní označení německých uniforem. Cena je za 1ks.

28 Kč

Hodnostní pyramidy zlaté (hvězdy) Dienstgradstern NVA, které jsou velmi vhodné pro hodnostní označení důstojnických nárameníků. Cena je za 1ks.

40 Kč

Límcové rámečky M36 (podkladové) pro límcové výložky WH tzv. Kragenspiegel. Určeno pro saka ve vzoru M36. Cena je za pár!

158 Kč

Výtečná replika rukávové hodnosti Oberfeldwebel / Hschaf. na maskovací uniformy vojáků Wehrmacht Heer či Waffen SS.

259 Kč

Výtečná replika rukávové hodnosti Stabsfeldwebel / Stuschaf. na maskovací uniformy vojáků Wehrmacht Heer či Waffen SS.

270 Kč

Výtečná replika rukávové hodnosti Unterscharführer/Unteroffizier na maskovací uniformy vojáků Wehrmacht Heer či Waffen SS.  Cena je za 1ks

168 Kč

Výtečná replika rukávové hodnosti Unterfeldwebel / Schaf. na maskovací uniformy vojáků Wehrmacht Heer či Waffen SS.

216 Kč

Výtečná replika rukávové hodnosti Oberleutnant / Ostuf. na maskovací uniformy vojáků Wehrmacht Heer či Waffen SS.

276 Kč

Výtečná replika rukávové hodnosti Leutnant / Ustuf. na maskovací uniformy vojáků Wehrmacht Heer či Waffen SS.

276 Kč

Výtečná replika rukávové hodnosti Feldwebel / Oschaf. na maskovací uniformy vojáků Wehrmacht Heer či Waffen SS.

247 Kč

Výtečné repliky odznaků na nárameníky poddůstojníků a důstojníků divize Grossdeutschland. Stříbrné provedení. Cena je za pár! V současnosti jsou v nabídce jen odznaky ve zlaté barvě.

363 Kč

Nárameníky pro hodnosti unterfeldwebel - Stabsfeldwebel divize Grossdeutschland - GD v provedení M36 i M40. Na náremeníku je výšivka GD. Vyberte požadovaný typ!

430 Kč

Límcové výložky WH DAK Afrikakorps pro mužstvo (kragenspiegel) v provedení DAK Afrikakorps. Tento typ uživali vojáci německého expedičního sboru v Africe tzv. Afrikakorps.

189 Kč
Zobrazeno 28 – 54 z 59 položek