Hodnosti Luftwaffe - WL

V této kategorii naleznete špičkové repliky nárameníků, límcových výložek, rukávových hodností, trézí, odznaků na nárameníky, kovových hodnostních označení aj. německého válečného letectva (WL - Wehrmacht Luftwaffe) z období 2. světové války. Vše co v této kategorii nabízíme, je té nejvyšší kvality jaká je na trhu k dispozici. Všechny výrobky js...

V této kategorii naleznete špičkové repliky nárameníků, límcových výložek, rukávových hodností, trézí, odznaků na nárameníky, kovových hodnostních označení aj. německého válečného letectva (WL - Wehrmacht Luftwaffe) z období 2. světové války. Vše co v této kategorii nabízíme, je té nejvyšší kvality jaká je na trhu k dispozici. Všechny výrobky jsou propracované do toho nejmenšího detailu a od originálních předloh téměř k nerozeznání. Samozřejmostí je výrobní postup identickou metodou za použití stejných surovin jako ve válečných letech.

Výrobky obsahující vojenskou symboliku nacistického Německa jsou určeny výhradně pro filmové a divadelní účely, pro potřeby muzeí, KVH Klubů vojenské historie a seriózní sběratele. Nikoliv k propagaci extremistických hnutí a ideologií, jenž vedou k potlačení lidských práv a svobod jednotlivce či skupiny obyvatel. REENACTOR.cz se od extrémistických hnutí a myšlenek jakéhokoliv směru striktně distancuje!

Více
Hodnosti Luftwaffe - WL

Hodnosti Luftwaffe - WL

Výrobci

GPWebPay

Hodnosti Luftwaffe - WL Počet produktů: 63

Zobrazeno 28 – 54 z 63 položek

Repro hodnosti použitelné od majora po plukovníka německé Luftwaffe. Tento typ je určen pro pozemní divizi Hermanna Göringa.

526 Kč

Repro hodnosti použitelné od majora po plukovníka německé Luftwaffe. Tento typ je určen pro protiletadlové dělostřelectvo 

526 Kč

Repro hodnosti použitelné od majora po plukovníka německé Luftwaffe. Tento typ je určen pro piloty, výsadkáře a létající personál.

526 Kč

Špičková replika rukávové hodnosti Obergefreiter pro vojáky Wehrmacht - Luftwaffe (WL)

139 Kč

Špičková replika rukávové hodnosti Gefreiter pro vojáky Wehrmacht - Luftwaffe (WL)

139 Kč

Repro nárameníků pro hodnost Unteroffizier (poddůstojník - četař) německé Luftwaffe. Tento typ je určen pro protiletadlové dělostřelectvo (Flakartillerie). Vyráběno v ČR.

299 Kč

Repro náramaníků pro hodnosti Unterfeldwebel - Stabsfeldwebel německé Luftwaffe. Tento typ je určen pro piloty, výsadkáře a létající personál. Výroba v ČR.

299 Kč

Repro nárameníků pro Unteroffiziera (poddůstojník - četař) německé Luftwaffe. Tento typ je určen pro piloty, výsadkáře a létající personál. Výroba v ČR.

299 Kč

Repro hodnosti Unteroffizier (poddůstojník - četař) německé Luftwaffe. Tento typ je určen pro policejní jednotky. Vyráběno v ČR.

299 Kč

250 Kč

250 Kč

Výtečná replika nárameníků použitelné od vojína (flieger, Jäger) až po délesloužícího desátníka (Hauptgefreiter) německé Luftwaffe. Tento typ je určen pro jednotky polního četnictva Luftwaffe - WL Feldgendarmerie. Vyrobeno v ČR

250 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro mužstvo pozemní divize Hermann Göring.

139 Kč

Hodnostní označení Luftwaffe (racek) na límcové výložky, které užívali příslušníci pozemních i leteckých sil Luftwaffe. Cena je za 1ks.

45 Kč

Špičková replika límcových výložek pro příslušníky německé tankové divize Hermann Göring - Panzer Division "Hermann Göring" později též Fallschirm Panzer Division "Hermann Göring"

359 Kč

Vynikající repliky odznaků lebky-totenkopf na límcové výložky tankových sborů (Panzertruppen) či osádek stíhačů tanků (Panzerjägertruppen). Rozměry (v nejširších částech š x v) : 2,3 x 1,9 cm Cena je za pár!

349 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro mužstvo sloužící jako piloti, létající personál nebo parašutisté FJ - Fallschirmjäger. Výložky jsou vyrobeny v originálních rozměrech z vlny a jsou vyztužené. Dodává se v páru!

139 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro mužstvo sloužící jako obsluha pozemního dělostřelectva Luftwaffe a protiletadlového dělostřelectva (Flakartillerie).

139 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost Poručík sloužící jako piloti, létající personál nebo parašutisté FJ - Fallschirmjäger.

399 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost Poručík sloužící u pozemních útvarů Luftwaffe

399 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost nadporučík sloužící jako piloti, létající personál nebo parašutisté FJ - Fallschirmjäger.

399 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost nadporučík sloužící u pozemních útvarů Luftwaffe

399 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost kapitán sloužící jako piloti, létající personál nebo parašutisté FJ - Fallschirmjäger.

399 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost kapitán sloužící u pozemních útvarů Luftwaffe

399 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost major sloužící jako piloti, létající personál nebo parašutisté FJ - Fallschirmjäger.

399 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost major sloužící u pozemních útvarů Luftwaffe

399 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost podplukovník sloužící jako piloti, létající personál nebo parašutisté FJ - Fallschirmjäger.

399 Kč
Zobrazeno 28 – 54 z 63 položek