Hodnosti Luftwaffe - WL

V této kategorii naleznete špičkové repliky nárameníků, límcových výložek, rukávových hodností, trézí, odznaků na nárameníky, kovových hodnostních označení aj. německého válečného letectva (WL - Wehrmacht Luftwaffe) z období 2. světové války. Vše co v této kategorii nabízíme, je té nejvyšší kvality jaká je na trhu k dispozici. Všechny výrobky js...

V této kategorii naleznete špičkové repliky nárameníků, límcových výložek, rukávových hodností, trézí, odznaků na nárameníky, kovových hodnostních označení aj. německého válečného letectva (WL - Wehrmacht Luftwaffe) z období 2. světové války. Vše co v této kategorii nabízíme, je té nejvyšší kvality jaká je na trhu k dispozici. Všechny výrobky jsou propracované do toho nejmenšího detailu a od originálních předloh téměř k nerozeznání. Samozřejmostí je výrobní postup identickou metodou za použití stejných surovin jako ve válečných letech.

Výrobky obsahující vojenskou symboliku nacistického Německa jsou určeny výhradně pro filmové a divadelní účely, pro potřeby muzeí, KVH Klubů vojenské historie a seriózní sběratele. Nikoliv k propagaci extremistických hnutí a ideologií, jenž vedou k potlačení lidských práv a svobod jednotlivce či skupiny obyvatel. REENACTOR.cz se od extrémistických hnutí a myšlenek jakéhokoliv směru striktně distancuje!

Více
Hodnosti Luftwaffe - WL

Hodnosti Luftwaffe - WL

Výrobci

GPWebPay

Hodnosti Luftwaffe - WL Počet produktů: 63

Zobrazeno 55 – 63 z 63 položek

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost podplukovník sloužící u pozemních útvarů Luftwaffe

399 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost plukovník sloužící jako piloti, létající personál nebo parašutisté FJ - Fallschirmjäger.

399 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost plukovník sloužící u pozemních útvarů Luftwaffe

399 Kč

Hodnostní pyramidy (hvězdy) Dienstgradstern NVA, které jsou velmi vhodné pro hodnostní označení německých uniforem. Cena je za 1ks.

28 Kč

Hodnostní pyramidy zlaté (hvězdy) Dienstgradstern NVA, které jsou velmi vhodné pro hodnostní označení důstojnických nárameníků. Cena je za 1ks.

40 Kč

Borta-Tréze 8mm tmavá, matná. Hodnostní označení na límec a nárameníky používané v pozdějších letech 2. světové války. Cena je za 1m

119 Kč

Repro hodnosti použitelné od poručíka až po kapitána německé Luftwaffe. Tento typ je určen pro piloty, výsadkáře a létající personál.

435 Kč

WL Tréze-Borta 8mm - Luftwaffe. Hodnostní označení na límec a nárameníky používané německými vojáky v řadách vojenského letectva - Luftwaffe. Cena je za 1m

119 Kč

Výtečná replika nárameníků použitelné od vojína (flieger, Jäger) až po délesloužícího desátníka (Hauptgefreiter) německé Luftwaffe. Tento typ je určen pro piloty, výsadkáře a létající personál. Výroba v ČR.

250 Kč
Zobrazeno 55 – 63 z 63 položek