Límcové výložky-hodnosti WL

V této kategorii naleznete špičkové repliky límcových výložek německého válečného letectva (WL - Wehrmacht Luftwaffe) z období 2. světové války. Vše co v této kategorii nabízíme, je té nejvyšší kvality jaká je na trhu k dispozici. Všechny výrobky jsou propracované do toho nejmenšího detailu a od originálních předloh téměř k nerozeznání. Samozřej...

V této kategorii naleznete špičkové repliky límcových výložek německého válečného letectva (WL - Wehrmacht Luftwaffe) z období 2. světové války. Vše co v této kategorii nabízíme, je té nejvyšší kvality jaká je na trhu k dispozici. Všechny výrobky jsou propracované do toho nejmenšího detailu a od originálních předloh téměř k nerozeznání. Samozřejmostí je výrobní postup identickou metodou za použití stejných surovin jako ve válečných letech.

Výrobky obsahující vojenskou symboliku nacistického Německa jsou určeny výhradně pro filmové a divadelní účely, pro potřeby muzeí, KVH Klubů vojenské historie a seriózní sběratele. Nikoliv k propagaci extremistických hnutí a ideologií, jenž vedou k potlačení lidských práv a svobod jednotlivce či skupiny obyvatel. REENACTOR.cz se od extrémistických hnutí a myšlenek jakéhokoliv směru striktně distancuje!

Více
Límcové výložky-hodnosti WL

Slevy

Límcové výložky-hodnosti WL

Výrobci

GPWebPay

Límcové výložky-hodnosti WL Počet produktů: 43

Zobrazeno 28 – 43 z 43 položek

Špičková replika límcových výložek pro příslušníky německé tankové divize Hermann Göring - Panzer Division "Hermann Göring" později též Fallschirm Panzer Division "Hermann Göring"

359 Kč

Vynikající repliky odznaků lebky-totenkopf na límcové výložky tankových sborů (Panzertruppen) či osádek stíhačů tanků (Panzerjägertruppen). Rozměry (v nejširších částech š x v) : 2,3 x 1,9 cm Cena je za pár!

349 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro mužstvo sloužící jako piloti, létající personál nebo parašutisté FJ - Fallschirmjäger. Výložky jsou vyrobeny v originálních rozměrech z vlny a jsou vyztužené. Dodává se v páru!

139 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro mužstvo sloužící jako obsluha pozemního dělostřelectva Luftwaffe a protiletadlového dělostřelectva (Flakartillerie).

139 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost Poručík sloužící jako piloti, létající personál nebo parašutisté FJ - Fallschirmjäger.

349 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost Poručík sloužící u pozemních útvarů Luftwaffe

349 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost nadporučík sloužící jako piloti, létající personál nebo parašutisté FJ - Fallschirmjäger.

349 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost nadporučík sloužící u pozemních útvarů Luftwaffe

349 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost kapitán sloužící jako piloti, létající personál nebo parašutisté FJ - Fallschirmjäger.

349 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost kapitán sloužící u pozemních útvarů Luftwaffe

349 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost major sloužící jako piloti, létající personál nebo parašutisté FJ - Fallschirmjäger.

349 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost major sloužící u pozemních útvarů Luftwaffe

349 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost podplukovník sloužící jako piloti, létající personál nebo parašutisté FJ - Fallschirmjäger.

349 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost podplukovník sloužící u pozemních útvarů Luftwaffe

349 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost plukovník sloužící jako piloti, létající personál nebo parašutisté FJ - Fallschirmjäger.

349 Kč

Límcové výložky Luftwaffe pro hodnost plukovník sloužící u pozemních útvarů Luftwaffe

349 Kč
Zobrazeno 28 – 43 z 43 položek