Insignie

Špičkové repliky insignií ( nášivky, odznaky, vyznamenání, límcové výložky, nárameníky, odznaky na čapky apod.), které používali vojáci RKKA v období Velké vlastenecké války 1941-1945.

Insignie

Insignie

Výrobci

GPWebPay

Insignie Počet produktů: 32

Zobrazeno 28 – 32 z 32 položek

Vynikající replika odznaků na límcové výložky či nárameníky vz.M35/45 pro dělostřelectvo, který nosili vojáci  RKKA v druhé světové válce. Cena je za pár.

90 Kč

Vynikající replika odznaků na límcové výložky vz.M35/45 pro pěchotu, které nosili vojáci  RKKA v druhé světové válce. Cena je za pár.

90 Kč

Vynikající replika nárameníků na polní uniformu vz.1943, pro hodnost svobodník RKKA. Materiál: vlněné sukno zelené, lem a hodnostní tréze v barvě zvolené zbraně, podšívka bavlněná. Zvolete požadovanou zbraň nárameníků. Na fotografii jsou pěchotní nárameníky. Cena je za pár.

399 Kč

Vynikající replika pěchotních nárameníků na polní uniformu vz.1943, pro hodnost vojína RKKA na vycházkovou uniformu. Materiál: vlněné sukno v barvě malinové, lem černý, podšívka bavlněná. Cena je za pár.

299 Kč

Vynikající replika nárameníků na polní uniformu vz.1943, pro hodnost vojína RKKA. Materiál: vlněné sukno zelené, lem v barvě požadované zbraně, podšívka bavlněná. Zvolte požadovanou barvu zbraně.  Na fotografii jsou pěchotní nárameníky. Cena je za pár.

360 Kč
Zobrazeno 28 – 32 z 32 položek