WL letní brigadýrka pro generály Luftwaffe - WL General Sommerschirmmütze - EREL®

EREL

Nový produkt

zhotovení na zakázku 6-7 měsíců

3 699 Kč s DPH

Platbu si můžete odložit nebo dokonce rozložit na splátky. Nakupte hned, zaplaťte později s MALLPay a Platimpak, nebo rozložte Váš nákup na pravidelné měsíční splátky po dobu 6, 12, 24 nebo 36 měsíců (Cofidis). To vše lze jednoduše učinit online, při výběru Comgate platební brány.

Dokonalá replika letní brigadýrky pro generály Luftwaffe. Vše je naprosto identické s druhoválečnými vzory, které firma EREL vyráběla pro Německou brannou moc.

Dodává se včetně kokardy! Orlici aj. můžete zakoupit níže v příslušenství!

Osvědčený výrobce s více než 100 letou tradicí.

Materiál: Bavlna

More details

Firma EREL Robert Lubstein – Militärmützenfabrik Berlin (dále pouze EREL) byla založena v roce 1902. Od této chvíle byla společnost EREL předním výrobcem a dodavatelem pro Pruskou armádu a Reichswehr v období Německého císařství. V pozdějších letech, až do roku 1945 dodávala firma EREL vojenské pokrývky hlavy té nejlepší kvality pro Wehrmacht Heer, Luftwaffe, Krigsmarine, Waffen SS, Allgemeine SS atd.

V roce 1940 firma EREL získala patent na tzv. odvětrávané potítko, které ve své produkci používá dodnes. Po roce 1945 se vedení společnosti ujali dědicové a dodnes vyrábí vojenské čapky té nejlepší kvality. Nelze tedy říci, že se jedná, v pravém slova smyslu o repliky, nýbrž spíše o pokračování ve výrobě.

Veškeré výrobky firmy EREL se vyznačují špičkovým zpracováním výhradně za použití těch nejkvalitnějších materiálů.

28 dalších produktů ve stejné kategorii: